Soms is de slotenmaker direct nodig

slotenmaker

Allround slotenspecialist helpt u verder

Een slotenmaker zal u in veel situaties als slotenspecialist verder kunnen helpen. Misschien staat u er niet dagelijks bij stil hoe groot het verschil kan zijn als u over goed hang-en-sluitwerk beschikt. U verkleint de kans op een geslaagde inbraak namelijk aanzienlijk. Geen enkel slot is bestemd tegen iedere vorm van inbraak. We kunnen het dit boevengilde echter wel een stuk lastiger maken door ons hang- en sluitwerk goed op orde te brengen. Een slotenmaker is er niet alleen voor het plaatsen en vervangen van hang- en sluitwerk. Hij helpt u namelijk ook als u bent buitengesloten. Auto op slot en de sleutels aan de binnenkant laten steken? De slotenmaker helpt u snel verder. Het kan enorm belangrijk zijn dat de slotenservice juist dan snel bij u kan zijn. Denk maar eens aan een situatie waarin uw kind of huisdier op een snikhete dag nog in de auto zit, terwijl u de deur per ongeluk op slot deed…en de sleutels nog aan de binnenkant staken.

Moderne inbrekersmethoden

Heeft u sloten die meer dan 10 jaar geleden werden goedgekeurd voor het PolitieKeurmerk Veilig Wonen? Dan heeft u een gerede kans dat deze nu niet meer voldoen. De inbrekersmethoden zijn namelijk veranderd. Dat vraagt om betere sloten en zwaardere slotplaten. De methode slotentrekken is inmiddels wijds bekend en velen werden al slachtoffer van inbraak, omdat het hang-en-sluitwerk hier niet op berekend was. Twijfelt u of uw sloten nog wel in orde zijn? Laat dan zo snel mogelijk een veiligheidscheck door een slotenmaker uitvoeren. Het kan net dat ene verschil maken tussen een geslaagde of mislukte inbraak in uw woning of kantoor.

Situaties waarin u de slotenmaker acuut nodig heeft

In de dagelijkse praktijk van de slotenmakers komen deze situaties het vaakst voor:

  • Uw slot is beschadigd of vernield na een inbraak
  • Uw slot hapert en u kunt uw woning niet in
  • U heeft zichzelf per ongeluk buitengesloten
  • Uw slot kan niet worden gebruikt om af te sluiten
  • U kunt uw auto niet in, omdat deze op slot is met de sleutels aan de binnenkant

Het is belangrijk om juist in dit soort situaties te zorgen dat er een slotenspecialist snel bij u ter plaatse kan zijn. De goede slotenservice staat op de meeste plaatsen in Nederland binnen een half uur bij u voor de deur.

Kies voor een betrouwbare en snelle slotenmaker

Bent u op zoek naar een slotenmaker? Kies dan voor een slotenmaker die u altijd kunt bereiken. Sla het nummer van een door u geselecteerde slotenmaker alvast op in uw telefoon. Dan heeft u het nummer direct bij de hand voor het geval u de slotenmaker dringend nodig heeft. Om u een beeld te geven van de werkwijze van een moderne slotenmaker die altijd bereikbaar is kunt u de website van SlotenmakerNu eens bekijken. Wellicht is dit direct ook uw favoriete slotenmaker.