Het dienstenoverzicht van een installatiebedrijf

De werkzaamheden van installatiebedrijven lopen erg uiteen. Van de installatie van badkamers tot het verhelpen van lekkages. Als u een installatiebedrijf inschakelt, dan wilt u wel dat de klus gelijk goed wordt uitgevoerd. Wij adviseren u om installatiebedrijven met elkaar te vergelijken. Zo hebt u een goed beeld van het aanbod en kunt u een passende keuze maken.

Vakwerk en goede service

Er zijn veel verschillende installatiebedrijven werkzaam in Nederland, zo ook bij u in de buurt. Indien u in zee gaat met een bepaald bedrijf dan is het belangrijk om te achterhalen wat de prijs – kwaliteit verhouding is. Indien u zich beter verdiept in de referenties van een specialist dan krijgt u een beter beeld van de kwaliteit en prijzen van het betreffende bedrijf. Informatie wint u in door op Google te zoeken of door referenten te bellen.

Dienstenoverzicht

Installatietechniek is een breed begrip. Bij een installatiebedrijf kunt u terecht voor loodgieterwerk, dakdekkerwerk, het aanleggen of repareren van riolering, het verhelpen van lekkages, het aanleggen van vloerverwarming, cv installatie, klimaatbeheersing, het installeren van airconditioning en de renovatie of installatie van uw badkamer. Een installateur kan u voorzien van advies over de inrichting van de ruimte. Zo weet u zeker dat het sanitair op een praktische plaats wordt geïnstalleerd. Wij zijn uw expert op het gebied van installatietechniek.

Prijzen

De prijzen voor de diensten van een installatiebedrijf kunnen erg variëren. Het is afhankelijk van de grootte van de opdracht en de tijd die hiervoor nodig is. Maar bij ons bent u ervan verzekerd dat de scherpste tarieven worden gerekend. Hieronder vindt u een kort overzicht met de prijsindicatie van verschillende installatietechniek werkzaamheden. U moet er rekening mee houden dat deze prijzen exclusief de aanschafkosten van bijvoorbeeld sanitair zijn.

  • Cv installatie, €1500 tot €2500
  • Montage van badkamer, €5500 tot €10.000
  • Onderhoud, €40 tot €90 per jaar
  • Installatie airconditioning, €450 tot €650
  • Installatie van sanitair, €1.000 tot €2.000

Verdiep u in de mogelijkheden en bespaar

Als u gebruik wilt maken van de diensten van een installatiebedrijf, dan wilt u natuurlijk niet onnodig teveel betalen. Verdiep u daarom goed in de mogelijkheden. Nacapbenelux adviseert u Installatiebedrijf Olden Ordkamp, een erkend bedrijf met vriendelijk personeel en focus op kwaliteit.